LA BELLA CUCINA

LA BELLA CUCINA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 66 beoordelingen
24 aug 2021 om 19:10 De broodjes zoals altijd heerlijk. Helaas was de bezorging een uur te laat. (zonder bericht). Ondanks dat, toch weer heerlijk gegeten.
21 aug 2021 om 10:31 Broodjes waren echt HEER-LIJK. Ik had een broodje Bresaola en een broodje diavoletto. Iets meer genoten van de bresaola. Bezorging was ook vrij snel, binnen een half uur netjes op mijn werk. Jullie hebben een vaste klant erbij voor de broodjes !!
1 jul 2021 om 17:18 De broodjes waren goed, wel prijzig vergeleken met de concurrentie. Ik heb alleen nog nooit zo’n slechte bezorging meegemaakt, te beroerd om een trap op te lopen. Ik bestel vaak, maar een trap. En roepen dat het er is. Eens en nooit meer.
1 jul 2021 om 14:50 The sandwiches were great. It was a pity the delay in delivery 1h50min
30 jun 2021 om 22:12 Na een eerste hele goede ervaring, dit keer erg teleurgesteld. Bijna 90 minuten moeten wachten op de bezorging en het broodje met venkelsalami miste de venkelsalami. Een heel saai broodje dus en frustrerend na het lange wachten. Hopelijk een incident.
22 jun 2021 om 14:46 De lekkerste broodjes, wanneer ik in Vlissingen ben bestel ik altijd !
18 jun 2021 om 13:59 Heel lekker !
2 apr 2021 om 13:36 Erg lekkere broodjes, zeker een adres om te onthouden. De bezorgtijd was echter wel langer dan aangegeven.
1 apr 2021 om 21:18 Eten was echt super lekker, heerlijk vers en bezorgsters zijn ook erg klantvriendelijk! Toppers!
5 mrt 2021 om 15:48 Suuuuuper lekker
4 mrt 2021 om 19:59 Lang geleden dat ik zo genoten heb van broodjes. Kwaliteit!! Schrok wel even van de bezorgkosten, maar zeker de moeite waard om dan méér te bestellen. Jammer dat het assortiment minder is dan ik had verwacht.
26 feb 2021 om 13:33 2 Hours for a sandwich, ridiculous!!!