LA BELLA CUCINA

LA BELLA CUCINA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bella Cucina. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 14:52 2 uur en een kwartier wachten, Niet laten weten Kwaliteit van eten is weg goed
29 apr 2022 om 14:41 Zat geen porchetta op broodje Leek wel kipfilet.(niet bestellen als je het uit Italië gewend bent) Brood was wel keurig vers 15 min later dan aangegeven
5 feb 2022 om 15:12 Zalige broodjes en keurig binnen de beloofde tijd geleverd.
9 dec 2021 om 13:47 Lekkere broodjes. Snel bezorgd.
30 okt 2021 om 14:37 Heerlijke broodjes zoals altijd. Ook de koekjes zijn heerlijk! Bezorging duurde wel lang. 50 min bij z.s.m.
8 okt 2021 om 20:48 Heerlijke broodjes.
24 aug 2021 om 19:10 De broodjes zoals altijd heerlijk. Helaas was de bezorging een uur te laat. (zonder bericht). Ondanks dat, toch weer heerlijk gegeten.
21 aug 2021 om 10:31 Broodjes waren echt HEER-LIJK. Ik had een broodje Bresaola en een broodje diavoletto. Iets meer genoten van de bresaola. Bezorging was ook vrij snel, binnen een half uur netjes op mijn werk. Jullie hebben een vaste klant erbij voor de broodjes !!
1 jul 2021 om 17:18 De broodjes waren goed, wel prijzig vergeleken met de concurrentie. Ik heb alleen nog nooit zo’n slechte bezorging meegemaakt, te beroerd om een trap op te lopen. Ik bestel vaak, maar een trap. En roepen dat het er is. Eens en nooit meer.
1 jul 2021 om 14:50 The sandwiches were great. It was a pity the delay in delivery 1h50min
30 jun 2021 om 22:12 Na een eerste hele goede ervaring, dit keer erg teleurgesteld. Bijna 90 minuten moeten wachten op de bezorging en het broodje met venkelsalami miste de venkelsalami. Een heel saai broodje dus en frustrerend na het lange wachten. Hopelijk een incident.
22 jun 2021 om 14:46 De lekkerste broodjes, wanneer ik in Vlissingen ben bestel ik altijd !